The wild woman entrepreneur

 

4 of 8 maanden mentorship om je wild & wealthy kant te bevrijden

The wild woman entrepreneur

 

4 of 8 maanden mentorship om je wild & wealthy kant te bevrijden.

“Ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Marleen, je hebt me aangezet. Ik durf nu krachtige stappen te zetten.”  Tiziana Romagnoli

“De fun en de sexyness stromen weer in mijn leven en business.  En durven vertrouwen dat de juist creatieve flow kan ontstaan.” Anouk Kral

“Wat een herkenning en het besef wat me werkelijk klein houdt . De beer is los en voel me bevrijd om mijn eigen ding te doen.” Debby Rummens

Sleutel

Leven en ondernemen vanuit je eigen waarheid

Ben jij er klaar voor om te ontdekken wat dit betekent? Besteed dan eens aandacht aan al je verwachtingen, aannames en overtuigingen. Ben je je er bewust van hoeveel impact ze hebben op hoe jij in je leven staat? Laat je mind eens los en zak lekker in je lichaam. Dans met wat het leven je brengt. En zeg vooral ja, als dat zo voelt.
Sleutel

Je innerlijke vuur als richtingaanwijzer

Geef jezelf toestemming om vol overgave in het leven te springen. Be wild. Be you.
Niet roekeloos, maar doelgericht. Het is jouw leven. Wanneer jij een ja voelt en daarvoor gaat, stap je gegarandeerd (af en toe) uit je comfortzone. En dat is de plek waar de magie plaatsvindt. Take the leap of faith.
Sleutel

Financieel onafhankelijk van anderen

Je voelt dat je waardevol bent en wat te brengen hebt in je leven. 

Bevrijd je wilde ontembare kant

Je gedrevenheid, passie en intuïtie zijn de drijfveren in je business. Wanneer je in je high vibes zit, voel je je ‘on fire’ en ervaar je wilde kant en zet je stappen die je vrijheid geven. Je gaat op een zachte doch krachtige manier om met de uitdagingen en je blijft staan voor waar je in gelooft.

You pursue what sets your soul on fire. Dit is de vibe je moneyflow on fire zet. Maar je kent ook de terugtrekkende beweging van volluit gaan en dat ene wat je graag wilt maar niet doet. Je gedachten, gevoel en gedrag gaan alle kanten op. Het triggert weerstand, ongewenste emoties en frustratie. De vraag is: ‘hoe doorbreek je dit patroon van terugkerende uitdagingen?’ Waar vind je jouw persoonlijke sleutel die de wilde ontembare entrepreneur in jou bevrijdt?

Bevrijding gaat over de diepere laag aanraken.  De laag die je het liefst wegstopt. De laag met je mindere kanten en onbewust ook je natuurlijke gaves zoals intuitie en je innerlijke kracht in je onderbuik. Het is tijd om los te breken en je ‘wings of liberation’ te gebruiken om uit te vliegen.

Take an exciting leap of faith in yourself

Gene Keys als bevrijdende spiegel

Gene Keys werkt ook op basis van je geboortegegevens kun je zien als ‘het zusje van’ Human Design. Human Design gaat meer over de mannelijke energie hoe je van nature denkt, voelt en handelt. Gene Keys is meer de vrouwelijke energie en tonen je de bevrijding van je ware potentie, je uitdagingen én de vrijheid om schaamteloos jezelf te zijn.  Mijn ervaring is dat Gene Keys dieper gaat door de wijsheid over je schaduwen en gaves.

Deze wijsheid brengt helderheid en werkt ook als een spiegel. Je ziet je mooie kanten, gaves en mogelijkheden en óók de delen die je liever verstopt. Die donkere delen die je ‘lam leggen’ of ‘dwars zitten’.  En juist daar ligt je goud. I tell you why. 

Bevrijding gaat over de diepere laag aanraken die nodig is om de (onbewuste) pijnpunten te ontdekken en ze liefdevol te bevrijden. Hypnose kan je hier op een simpele en effectieve manier bij begeleiden. Ik hoor je, dit kan best spannend voelen in het moment. Een compassievolle hand die je moed en vertrouwen geeft zijn dan zeer welkom.

In ‘The wild woman entrepreneur’ ga je ervaren dat wanneer je jouw schaduwen durft aan te kijken, ze een belangrijke boodschap hebben die je dichterbij je verlangens brengt. Het is jouw goud waar je ideale klant op af komt en je voor wilt betalen.

 

“What if your wild side is what sets yourself and your moneyflow on fire”

Heb je het gevoel dat je:

  • Wachten op respons niet voor je werkt.
  • Jezelf klein houdt en je je vuur soms laat dimmen.
  • Je hysterische kant soms jouw wilde kant overschaduwd.
  • Het uitdagend vindt om te blijven staan voor wat je voelt.
  • Bij weerstand en uitdagingen vervelende gevoelens ervaart of afgebrand voelt.

Heb je behoefte aan:

  • Leven en ondernemen met beide voeten op de grond.
  • Dat je ontdekt waar jouw vuur van blijft branden.
  • Dat je het patroon doorbreekt wat je vuur laat dimmen.
  • Dat je manifesteert vanuit en/en i.p.v. en/of.
  • Dat je wild & wealthy kant je moneyflow on fire zet.

It is time to Uncage the wild woman entrepeneur 

Sleutel

Met één klik afgestemd op je persoonlijke profiel

Door de extra toevoeging aan het programma voeg je met één klik je persoonlijke profiel toe. Hierdoor kan je op een simpele, tijdsbesparende en effectieve manier in je Human Design en Gene Keys duiken.

Sleutel

1-1 werken aan jouw specifieke thema

Het programma is zo opgebouwd dat het de deelnemers het gevoel geeft dat ze 1-1 met Marleen werken met de focus op hun specifieke thema. Hierdoor haal jij het maximale uit dit gepersonaliseerde programma. 

Sleutel

Binge watchen in eigen tijd en tempo

Je kunt de 6 modules binge watchen in je eigen tijd en tempo. Kies je eigen ritme om in korte tijd te versnellen of te vertragen en ruimte te geven aan je bevrijdende proces.

Sleutel

Kies je eigen route en bestemming

Je kiest je eigen route door de diverse bonuslessen. De bonussen geven toegang tot aanvullende of verdiepende audio’s of video’s. Bijvoorbeeld extra Human Design toelichting of audio’s over je Gene Keys.

Sleutel

Sleutels en wild cards voor extra verdieping

In het programma spaar je sleutels en wild cards. Deze geven toegang tot aanvullende trainingen of verdiepende 1-1 coaching. Bijvoorbeeld trainingen over vrouwelijke kracht, de kracht van je eigen adem of een krachtig businesspotentieel.

Deze wilde vrouwen gingen je voor:

“Marleen is heerlijk recht door zee en neemt je mee aan de hand van herkenbare anekdotes. Ze kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken bij mensen.

Confronterend, maar super leerzaam. En als je er open voor staat, kan je er meteen actie op ondernemen.”

Ela Grooteman

“Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Margreeth Elting - Bloemsma

Wauw, voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En durven vertrouwen dat de juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

Anouk Kral

Meet Marleen Kooi

Mijn Human Design is een 5/2 emotionele Generator, 39|38 / 51|57. Gene Keys 39 is de liberator die je triggert om los te breken van wat je nu nog klein houdt. 

Vanuit Gene Keys 59 voel en zie ik feilloos wat je blinde vlekken zijn, waar je je onbewust inhoudt en hoe je dit kan losbreken.

Het is mijn missie om oude overtuigingen te doorbreken zodat vrouwen hun wild en wealthy side bevrijden. Ik weet als geen ander wat vrijheid, grenzen verleggen en uitdagingen zijn. Ik leef mijn eigen missie en het is mijn grootste verlangen om jou te laten ervaren hoe jij de pure versie van jezelf kan zijn met al je rauwe randen.

Als mentor voor vrouwelijke leiders ga ik in op de diepere laag voor een blijvende gedragsverandering voor de langere termijn. Je transformeert letterlijk jezelf én hoe je naar je omgeving kijkt

Ik ben je wingwoman de komende tijd om los te breken uit je gouden kooi. Ik ben je luisterend oor, geef je een zakdoek voor je tranen (van het lachen of opgekropte verdriet) en geef je een liefdevolle schop onder je kont om in actie te komen.

3 bevrijdende bonussen:

Sleutel

BONUS 1: Online community (priceless)

Krijg onbeperkt toegang tot de Uncage community. Je kunt hier terecht voor support, inspiratie en het delen van je ervaringen. In deze bonus zit een enorme waarde omdat het verbinding, helderheid en bevrijding brengt bij gelijkgestemden.

Sleutel

BONUS 2: Human Design profiel t.w.v. € 297,-

Ontvang een uitgewerkt Human Design profiel. Met een uitgebreide omschrijving van je type, strategie, autoriteit, centrums, profiel, kanalen en poorten in je mailbox én in je brievenbus t.w.v. € 297,-

Sleutel

BONUS 3: audio's en e-books Human Design en Gene Keys t.w.v. € 555,-

Je wilt natuurlijk weten hoe Human Design en Gene Keys jouw proces kunnen versterken. Daarom ontvang je afgestemde audio’s en e-books over jouw persoonlijke Human Design en Gene Keys chart/profiel t.w.v. € 555,-

Sleutel

BONUS 4: Live dag 1-1 met Marleen t.w.v. € 1111,-.

Tijdens deze bevrijdende dag doorbreek jij het patroon van terugkomende uitdagingen. Je krijgt de energie om met je ‘wings of liberation’ uit te vliegen. Deze bonus is inclusief bij het 8 maanden programma.

Time to uncage your wild side

Je kunt kiezen uit een 4 of 8 maanden mentorship. Voel wat voor jou als een ja voelt in dit moment.

4 mnd Uncage the wild woman

For the wild woman who wants to make her own path

€ 5555,- ex. BTW

of betaal in 4x en betaal € 1497,-.

Sleutel

Kennismakingscall

Tijdens deze call maken we jouw thema helder waar we tijdens het traject aan gaan werken.

Sleutel

4x Empowersessie

Krijg in 1,5 uur weer de helderheid en een boost om je eigen pad te maken.

Sleutel

4x Uncagesessie

Krijg in 2,5 uur de verdieping en bevrijding op jouw thema. Dit kan offline of online.

Sleutel

4 mnd Voxer coaching

24/7 kun jij je spraak of geschreven berichten sturen in een prive omgeving van Voxer. Je ontvangt binnen 24 uur een afgestemd antwoord.

Sleutel

Bonus 1

Krijg toegang tot de Uncage community. Je kunt hier terecht voor support, inspiratie en het delen van je ervaringen met gelijkgestemden t.w.v. priceless

Sleutel

Bonus 2

Ontvang een uitgewerkt Human Design & Gene Keys profiel in je brievenbus t.w.v. € 297,-

Sleutel

Bonus 3

Ontvang audio’s en e-books over jouw persoonlijke Human Design en Gene Keys chart/profiel t.w.v. € 555,-

8 mnd Uncage the wild woman entrepeneur

For the wild entrepeneur who wants to live her own truth

€ 8888,- ex. BTW

of betaal in 4x en betaal € 2233,-.

Sleutel

Kennismakingscall

Tijdens deze call maken we jouw thema helder waar we tijdens het traject aan gaan werken.

Sleutel

8x Empowersessie

Krijg in 1,5 uur weer de helderheid en een boost om je eigen pad te maken.

Sleutel

8x Uncagesessie

Krijg in 2,5 uur de verdieping en bevrijding op jouw thema. Dit kan offline of online.

Sleutel

8 mnd Voxer coaching

24/7 kun jij je spraak of geschreven berichten sturen in een prive omgeving van Voxer. Je ontvangt binnen 24 uur een afgestemd antwoord.

Sleutel

Bonus 1

Krijg toegang tot de Uncage community. Je kunt hier terecht voor support, inspiratie en het delen van je ervaringen met gelijkgestemden t.w.v. priceless

Sleutel

Bonus 2

Ontvang een uitgewerkt Human Design & Gene Keys profiel in je brievenbus t.w.v. € 297,-

Sleutel

Bonus 3

Ontvang audio’s en e-books over jouw persoonlijke Human Design en Gene Keys chart/profiel t.w.v. € 555,-

Sleutel

Bonus 4

Live 1-1 dag op bevrijdende locatie t.w.v. € 1111,-

Kennismakingsgesprek of je vraag stellen?

Wil je weten of ‘The wild woman entrepreneur’ wat voor je is, maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek met Marleen. Dan kun je jouw verhaal vertellen en ervaren of er een klik is. Je ontvangt dan vrijblijvend meer informatie over het traject. Voel jij én Marleen een ja! Voel je dan welkom bij de wild woman community.

Klik op de button en maak rechtstreeks in de agenda van Marleen een afspraak.

Wil je een vraag stellen, dan kan dat via onderstaand formulier. Geef a.j.b. specifiek aan wat je vraag is en dan ontvang je binnen 48 uur (tijdens kantoorttijd) een reatie.

Voor wie is dit interessant

Dit programma is interessant voor vrouwelijke ondernemers die al een business hebben en verlangen om vanuit de rauwe en pure kant hun business next level neer te zetten.

Is dit programma interessant voor mij?

Je voelt een ja, ook al voelt het uitdagend. Dan is dit programma interessant voor jou. Mocht je twijfelen, neem dan vrijblijvend contact op met Marleen en ontdek of er een match is.

Hoe lang duurt het programma?

Het mentorprogramma duurt 4 of 8 maanden. Afhankelijk van de door jou gekozen lengte ga je dieper in op jouw thema en je Gene Keys profiel.

Wat levert het programma me op?

Het programma brengt je de helderheid en energie om je wilde ontembare kant te bevrijden. The wild female entrepreneur. Jouw unieke versie wordt glashelder wanneer jij in de diepere lagen van je Human Design en Gene Keys duikt. Beide tool werken op basis van geboortegegevens en geven een unieke blauwprint van wie je van nature al bent.

Hoelang houd ik toegang tot de modules

Je houd onbeperkt toegang tot de modules uit het mentorship. Zo kun je ze op een later moment er weer bijpakken.

Kan ik ook in delen betalen?

Ja, je kunt ook 4 delen betalen. Kies wat voor jou het beste past.

Wat als ik nog weinig tot niets weet over Human Design?

Wanneer je je voelt aangetrokken tot het ontdekken van Human Design, maar twijfelt of een deep dive voor nu wel handig is, heb ik een tip voor je. Start met het membership en ontdek meer over de basis en verdieping van je Human Design.  Tap in je autoriteit en voel een ja of nee. (onderbuikgevoel of emotionele helderheid).

Wat als ik al heel veel weet over Human Design?

Ja, juist dan is dit programma interessant. Je gaat de diepte in met je Human Design profiel én je gaat aan de slag met je Gene Keys profiel. Je ontdekt elke keer dat je hiermee aan de slag gaat weer nieuwe lagen in jezelf. Zelfs na ruim 4 jaar ontdek ik nog nieuwe dingen over mezelf. Daarbij is kennis pas waardevol wanneer je het ook gaat toepassen.

Kan ik ook 1-1 werken binnen Uncage?

Ja, het is mogelijk om binnen het membership 1-1 sessie’s te boeken. Je plant deze zelf in in een online boekingssysteem.  Je kunt dit los of in een bundel aanschaffen. Het is ook mogelijk om een 1-1 live dag te boeken.

Hoeveel vrouwen gingen me voor?

De afgelopen vier jaar gingen ruim 300 vrouwen je voor. Al deze vrouwen ervaren een vernieuwde en bevrijdende versie.

Kan ik ook een call krijgen met Marleen?

Ja, het is mogelijk om vooraf een 1-1 call aan te vragen wanneer je twijfels of vragen hebt. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.

Deze wilde vrouwen gingen je voor:

“Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd. De tijd erna vallen nog zoveel kwartjes en ontstaat er geínspireerde actie. Whoehoe. Ik voel zoveel berusting en energie om mijn ideeën uit te werken en heb het volle vertrouwen dat dit voor mij gaat werken. Dank je wel voor wat je doet, hiermee weet ik ook wat ik te doen.”

Tiziana Romagnoli

“Nogmaals mijn complimenten voor je geweldige programma! Ik weet niet precies wat er gebeurt, maar mijn leven is zo in beweging en het is allemaal goed!

Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.”

Rian Sevenhuijsen

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

Debby Rummens