Meld je aan voor de wachtlijst ‘wings of liberation” en ontvang als eerste vrijblijvend meer info + startdatum 2023. Je ontvangt direct al  inspiratie in je mailbox.

Wings of liberation

Deep dive in Gene Keys and liberate je wild feminine

“What if your wild side is what sets yourself and your moneyflow on fire?”.

“Your sensual spark attracts your deepest secret desires. “

“Take a leap of faith in your Gene Keys and spread your wings of liberation.”

Sleutel

Jaar mastermind

Uncage 10 Gene Keys ~ 3-daagse retraite ~ 1-1 ~ 10 online sessie’s ~ live dag.

Sleutel

Jouw ongetemde versie bevrijden

De draak in de ogen kijken en temmen vanuit je vibe. Gene Keys aangevuld met breathwork & shadowwork.

Sleutel

Jouw naakte waarheid leven

Wat als jij je ongelikt uitspreekt en hier grenzeloos naar handelt?

“Don’t ask her why she needs to be so free.

She’ll tell you it’s the only way to be”.

Wie is Marleen Kooi?

Het vuur van passie en pleasure ontsteken dat in je ligt te smeulen om je wings of liberation vrijuit te kunnen slaan. Jouw ware bevrijding zit in de ongetemde vrouw die haar naakte waarheid leeft. Ze verlangt er naar om haar wings of liberation uit te spreiden en haar eigen weg te gaan. Dit is een pad die voor iedere vrouw anders loopt en met Gene Keys maak je deze helder. Dit maakt het dat elke ongetemde vrouw uniek is en dat dat maakt mijn werk zo bijzonder en speciaal.

Mijn pad gaat onder andere over de Gene Keys 39 (the liberator), 38 (the warrior), 57 (the intuitive) en de 59 (the sensual playmate). Wanneer deze energiën samenkomen met mijn transformatieve achtergrond ontstaat een sensuele vuur om andere vrouwen hun ‘wings of liberation’ te laten ontvouwen. 

 

Tell me more

Voel je dat het jouw tijd is om vanuit je ongetemde wilde versie je naakte waarheid te leven, meld je dan aan voor ’the uncage list voor ontembare vrouwen’. Je ontvangt als eerste de startdatum van de volgende mastermind. Meanwhile ontvang je al super gave inspiratie ’to uncage jouw ontembare vrouw’.

Wil je (direct) 1-1 starten, dat kan. Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. Dan kunnen we intunen op jouw thema en kijken of er een klik is. Klik op de button en maak rechtstreeks in mijn agenda een afspraak die voor jou werkt.

 

Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire.