Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Uncage Xperience op dinsdag 1/11 om 21:15 uur tot 21:30 uur onlive (online & live)

Uncage Xperience

Voor Generators (en ManGen) die willen losbreken met Human Design & Gene Keys
Yess, activate me

“Wauw, ik snap nu waarom ik altijd zo’n worsteling en onzekerheid heb ervaren in mijn business. Ik begrijp mezelf nu veel beter, heb meer energie en maak betere en simpelere keuzes”.

“Dankzij de masterclass werd me meteen duidelijk hoe ik meer van ‘doen’ naar flow mag gaan. Human Design geeft me praktische handvatten en mijn business stroomt meer.”

Wat een herkenning, echt bijzonder. En het besef dat ik in het dagelijks leven me teveel door anderen laat leiden. Ik weet nu hoe ik meer vanuit mijn ware natuur kan ondernemen. Bedankt!”

Je bent Generator en dit is waar je naar verlangt:

Sleutel

Creatieve ideeën realiseren vanuit respons

Hoe werkt de Generator respons? Hoe trek je bijvoorbeeld de leukste klanten aan én heb je tijd over voor jezelf en je gezin?

Sleutel

Keuzes maken die brengen wat je wilt

Hoe werkt je innerlijke autoriteit en hoe ga je met moed en vertrouwen staan voor wat voor jou als waarheid voelt, zelfs als anderen jouw keuze niet begrijpen.

Sleutel

Grenzen verleggen: van en/of naar en/en

Hoe kun je je grenzen verleggen zonder te blijven hangen in compromis. Hoe werkt het en/en principe? Ben ik het wel waard? Yess, je bent het zeker waard en ik ga je leren hoe het werkt.

Meld je aan voor de gratis 'Uncage Xperience' op dinsdag 1/11 om 20:15 uur (onlive = online & live).

Je energieke en sprankelende ideeën lopen vast in de struggle van hard werken.

Keuzes vallen anders uit dan verwacht en je blijft hangen in overdenken en compromis maken.

De afleiding van de mind en de omgeving zorgen ervoor dat de dag anders loopt dan je wilt.

Ik hoor je! Je wilt je vleugels uitslaan.

Vind je eigen sleutel naar activatie, commitment & pleasure

Je bent nieuwsgierig, open-minded en doet de dingen graag op je eigen manier. Je kent de basis van je Human Design type: (Manifesting) Generator en verlangt ernaar om je vleugels uit te slaan. Human Design geeft je de sleutel die je kooi opent.

 Na deze (gratis )Xperience:

  • Heb je jouw Human Design wijsheid geactiveerd om krachtige keuzes te maken en grenzen te verleggen.
  • Weet je hoe je gedurende de dag afgestemd blijft op je eigen vibe én de leukste klanten aantrekt.
  • Kom je los van dát waar jij je nu nog inhoudt en sla je met moed en vertrouwen je vleugels uit.

 Wil je dit ook? Claim dan nu je plek voor de ‘Uncage Xperience’. Deze Xperience vindt online plaats in Zoom op dinsdag 1 november van 20:15 uur tot 21:30 uur. 

“Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd vanuit binnenuit.”

Tiziana Romagnoli

Wat een herkenning en het besef wat me werkelijk klein houdt . De beer is los en voel me bevrijd om mijn eigen ding te doen.”

Debby Rummens

“Het heeft me zoveel meer inzichten en handvatten gegeven, dan de Human Design reading bij anderen ooit heeft gedaan. Oprecht, dank je wel.”

Angelique Jansen

Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire.

Wie is Marleen Kooi?

Als emotionele Generator 5/2 weet ik als geen ander hoe het is om te ervaren dat je vastzit in gedragspatronen, emoties of mindfucks. Verlangend om los te breken van dat wat me klein houdt. 

Human Design en Gene keys geven me een spiegel in mijn aangeleerde patronen die een waas geven om mijn natuurlijke gaven, talenten en patronen. Als emotionele Generator mag ik meer intappen in mijn emoties en sacraal. Yesss, dat woord wat we in het dagelijks leven niet altijd zo gemakkelijk in de mond nemen (sssht ja de yoni bedoel ik).

Het is dé startmotor voor passie, commitment & pleasure in onze business en tegelijk ook hetgeen waar het meest twijfel, schaamte en schuldgevoel op zit. I hear you.

In deze Uncage Xperience neem ik mee aan de hand van je persoonlijke Human Design hoe je jouw passie, pijn & pleasure kunt bevrijden. Je verdient het om te shinen in je business.

“Het heeft mij de inzichten en bevestiging gegeven die ik nu echt nodig heb. Het is me nu eindelijk duidelijk wat en hoe ik dingen in mijn leven mag doen. Ik weet steeds beter vanuit respons nieuwe kansen aan te trekken. Ik kan beter omgaan met mijn emoties. En luister naar mijn eigen stem en laat deze veel beter en krachtiger spreken.”

Marjolein Broch

“Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Margreet Elting-Bloemsma

“Marleen weet treffend de hoofdzaken aan te geven die als een rode draad door je leven en business lopen. En in een afgestemd gesprek, met volop ruimte voor creativiteit, komen we samen tot alledaagse en langere termijn do’s & don’ts om krachtig verder te kunnen gaan op mijn pad. Heel verhelderend en motiverend!”

Bianca Lubberts

Great things never came from comfortzones

Claim NU je plek

Uncage Xperience

€ 0,- ex. BTW

Sleutel

Dinsdag 1/11 van 20:15 tot 21:30 uur.

Sleutel

Welkomstcadeau Uncage Masterclass voor Generators & Manifesting Generators.

Waar en hoe volg ik deze Xperience?

De Xperience vindt plaats op maandag 10 oktober in het online systeem Zoom waarbij we elkaar kunnen zien en horen. Deze gratis software kun je downloaden op je laptop of telefoon. Het enige wat je nodig hebt is een internet verbinding en een camera. Na aanmelding ontvang je een welkomstmail met een uitgebreide uitleg over o.a. de software e.d.

Hoelang duurt deze Xperience?
Komt er een opname?

Nee, er komt geen opname. Het gaat om de xperience en live aanwezig zijn brengt je het meeste?

Waarom live aanwezig zijn?

Tijdens de Xperience, ervaar je wat Uncage voor je kan betekenen. Je kunt live vragen stellen en krijg je afgestemd antwoord van mij. Dit werkt het meest krachtig en waardevol voor jou omdat ik afgestemd ben op jou.

Is verdieping ook mogelijk?

Ja, het is mogelijk om je verder te verdiepen in Human Design en/of Gene Keys. Bijvoorbeeld aan het Uncage programma (ook 1-op-1 mogelijk) of de Liberate Mastermind. Neem voor meer info contact op via mail (info@marleenkooi.nl) of het contactformulier.