Gene Keys en het pad naar vrijheid.

Hier start jouw persoonlijke avontuur.

 • Wat is Gene Keys en wat kun je er precies mee?
 • Hoe vraag je een chart aan en lees je het?
 • En hoe ontdek je jouw pad naar vrijheid?

“Uitdagend, verhelderend en het zet de deur open naar vrijheid.”

“Meer emotionele balans in mijn dagelijks leven.”

“Specifiek weten hoe mijn pad naar innerlijke vrijheid loopt

Gene Keys dit is wat je erover wilt weten

Je merkt de aantrekkingskracht naar Gene Keys, maar hebt geen idee wat je ermee kunt. Je wil je vrijheid hebben om je businessvuur volluit te laten branden, krachtige stappen te zetten en de leukste klanten aantrekken. Je komt regelmatig uitdagingen tegen die je het gevoel geven van ‘vastzitten’. Je bent zoekende hoe je een beter balans kunt creëeren. Gene Keys is een tool voor persoonlijke ontwikkeling. Op deze pagina krijg jij het antwoord op de vragen ‘wat Gene Keys is en hoe het werkt’ en ‘hoe het je meer vrijheid kan brengen in je leven en business’ en hoe je er praktisch direct mee aan de slag kunt gaan. Wil je direct naar jouw specifieke vraag, klik dan op één van de onderstaande links.

Gene Keys kent 64 sleutels naar vrijheid voor vrouwelijke ondernemers die willen losbreken uit de gouden kooi van hoe het ‘zou moeten’ en de vrijheid creëeren om eigen keuzes te bepalen.

 1. Wat is Gene Keys?
 2. Hoe werkt Gene Keys?
 3. Is er een connectie met Human Design?
 4. Voor wie is het interessant?
 5. Wat maakt Gene Keys uniek?
 6. Hoe vraag je jouw chart aan en hoe lees je het?
 7. Wat levert het je op om je Gene Keys te kennen?
 8. Hoe ontgrendel je jouw persoonlijke sleutel naar vrijheid?

 

Wat is Gene Keys?

Gene Keys is een krachtige transformatieve tool die helderheid geeft in de zoektocht naar meer bewustzijn, leiderschap en vrijheid. Je kunt het zowel inzetten voor persoonlijke – en ondernemersgroei om antwoorden krijgen op levensvragen of als katalysator in je businessgroei. Gene Keys kent 64 sleutels naar vrijheid die elke hun eigen specifieke uitdaging, gave en bevrijdende energie kennen. In een persoonlijke chart krijg jij inzicht welke sleutels voor jou van toepassing zijn. Je hebt hiermee jouw persoonlijke sleutels in handen om de vrijheid, innerlijke vrede en voldoening te vinden waar je naar verlangt.

Hoe werkt Gene Keys?

De Gene Keys werken op basis van je geboortegegevens en hierdoor krijg je een energetische weergave van wie jij van nature echt bent. De specifieke Gene Keys uit jouw chart tonen je de bevrijding van je natuurlijke gaves, je uitdagingen én de vrijheid om ongetemd jezelf te zijn. In de diepere lagen van de Gene Keys vind je het bewustzijn van diepgewortelde patronen die zorgen voor een onbalans in je leven, vervelende gevoelens en emoties die je kunnen overspoelen. Wanneer je meer helderheid heb in deze patronen, kun je ze stap voor stap doorbreken. Wat ik vaak hoor van deelnemers uit mijn programma’s: het voelt alsof er een nieuwe versie vrouw aan het wakker worden is in mij. Dit bevrijdende proces geeft de ruimte aan jouw ontembare deel zodat jij de vrijheid hebt om je eigen keuzes te maken en je eigen grenzen te bepalen.

Is er een connectie met Human Design?

Ja, er is een connectie tussen Gene Keys en Human Design en ook een groot verschil. Ik neem je mee in een korte toelichting.

De connectie met Human Design is dat beide tools werken op basis van je geboortegegevens. Hierdoor krijg je een unieke blauwprint, die je kunt inzetten als routekaart op je levens- en business avontuur. Vaak wordt Gene Keys gezien als een verdieping of aanvulling op je Human Design chart.

Het verschil tussen Gene Keys en Human Design zit in het resultaat dat je eruit haalt. Human Design gaat voornamelijk over hoe je van nature denkt, voelt en handelt (de mannelijke ‘doe’ energie). Gene Keys tonen je de sleutels om in vrijheid volledig ongetemd jezelf te zijn en dát aan te trekken waar je naar verlangt (de vrouwelijke ‘ontvangst’ energie).

Voor wie is Gene Keys interessant?

Gene Keys is interessant voor ondernemers en leiders die verlangen naar meer vrijheid, voldoening en succes in hun werk. De shift zit in jou en brengt zowel een transformatie op gang in je leven als in je werk. Het is geschikt voor zowel (door)startende als de meer ervaren ondernemers omdat iedereen op elk niveau uitdagingen en kansen heeft.

Voor wie is het NIET interessant?

Gene Keys is NIET interessant als je een standaard formule of one-size-fits-all stappenplan zoekt voor een gelukkiger, vrijer en rijker leven. Of als je de focus wil leggen om de buitenwereld te veranderen zonder zelf in de spiegel te kijken. 

Hoe vraag je jouw chart aan en hoe lees je het?

Je vraagt je gratis chart aan via de website van Gene Keys (www.genekeys.com/free-profile). Je vult jouw persoonlijke gegevens in waaronder jouw geboortegegevens, je klikt op de button ‘create my profile’ en je ziet jouw unieke Gene Keys chart. De meest gestelde vragen zijn: ‘hoe lees ik mijn chart’ en ‘hoe werken mijn specifieke Gene Keys’. Het antwoord op deze vragen vind je op deze pagina.

(Afbeelding mijn chart toevoegen). Deze 11 bollen zijn jouw unieke Gene Keys op je pad naar vrijheid. Gene Keys noemt dit het ‘Golden Path’. Dit pad is onderverdeeld in 3 kortere paden die staan voor een specifiek onderdeel. De eerste vier groene bollen staat voor jouw activatiereeks. Deze tonen de bevrijding van jouw wilde ontembare kant om met een open nieuwsgierige blik krachtige stappen te zetten. Daarnaast zijn er nog de liefdereeks en de parelreeks. De liefdesreeks tonen je de bevrijdende sleutels naar compassievolle en liefdevolle relaties. Zowel met je geliefden, vriendinnen én hoe je de leukste klanten kunt aantrekken. De parelreeks tonen je de bevrijdende sleutels naar voorspoed en overvloed.

Wat maakt Human Design onderscheidend?

Er zijn vele tools op het gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. De meeste tools gaan over het ontwikkelen van competenties en vaardigheden. Het aanleren hiervan kost tijd, aandacht en energie. Talenten en kerneigenschappen zijn daar en tegen aangeboren. Het is jouw natuur om op een specifieke manier te handelen. Je zet je talenten en kerneigenschappen moeiteloos in zonder dat je het zelf vaak doorhebt. Het kost je geen extra tijd, moeite of energie. Het geeft vaak zelfs energie. Deze talenten kunnen overschaduwd worden door tijd en energie die je steekt in het ontwikkelen of verfijnen van je competenties of vaardigheden. Daarom is het zo veel simpeler en makkelijker om te werken met je natuurlijke talenten. Human Design geeft een compleet ander perspectief aan persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Wat maakt Gene Keys uniek?

Elke van de 64 Gene Keys kent die lagen: de schaduw, gave en Siddhi laag. Hiermee krijg je op een eenvoudige en concrete manier inzicht in jouw uitdagingen, natuurlijke gaves en kansen. De schaduwlaag gaat over de emotionele triggers waarbij jouw vecht en vluchtmodus aangaat. De wijsheid uit deze schaduwlaag geeft je helderheid hoe je het patroon van overlopende emoties kunt doorbreken. De gave onthult jouw natuurlijke talent waarbij je nieuwe kansen en mogelijkheden aantrekt. De Siddhi is datgene wat jouw het gevoel van ultieme voldoening en vrijheid brengt in het leven. Door de drie lagen in jouw persoonlijke Gene Keys te bestuderen ontvang je heldere inzichten om jouw diepgewortelde belemmerende patronen te doorbreken.

Wat levert het je op om je Gene Keys te kennen?

  Het kennen van je persoonlijke sleutels levert je meer vrijheid, voldoening en innerlijke vrede op. Voor iedereen hebben deze woorden een specifieke betekenis en hierin mag jij je eigen waarheid vinden. Je komt los van hoe het ‘zou moeten’ en wat anderen van je verwachten en ontdek hoe jij vanuit een innerlijke kracht je eigen grenzen gaat verleggen en jouw verlangen naar innerlijke vrede en vrijheid helder te krijgen. Aan de ene kant ben je meer ‘in control’ met je gevoel, emoties en gedrag en aan de andere kant zit je meer in de ontvangst stand om het succes waar je naar verlangt te kunnen ontvangen. Je merkt op dat deuren openen die voorheen gesloten leken, je emoties zijn meer in balans en jouw vibe trekt eenvoudiger klanten aan die ja zeggen op je aanbod.

   

  Hoe ontgrendel je jouw persoonlijke sleutel naar vrijheid?

  Jouw persoonlijke sleutel ontdek je in de masterclass ‘jouw persoonlijke sleutel naar vrijheid’. Deze masterclass neemt je in 55 minuten mee in:

  Wat Gene Keys is en hoe je het inzet als bevrijdende tool.

  • De verdieping van wat je kunt met Gene Keys en hoe je dit praktisch toepast.
  • Hoe je in één oogopslag herkent wat jouw persoonlijke sleutel is.
  • 3 bevrijdende tips naar vrijheid om daadwerkelijk meer innerlijke vrede en vrijheid te ervaren in je leven.

  Het is ook mogelijk om jouw persoonlijke sleutel uitgewerkt te krijgen in een overzichtelijke sheet, uitgebreide (Nederlandse) omschrijving en ingesproken audio. Hiermee ontgrendel je jouw persoonlijke sleutel naar vrijheid, je doorbreekt diepgewortelde patronen en ervaart innerlijke vrede om kansen en uitdagingen aan te gaan.

  De losse masterclass: Gene Keys: jouw persoonlijke sleutel naar vrijheid kost 27,- euro.

  Wil je het complete ‘The key to freedom’ pakket  dan ontvang je naast de masterclass een e-book over je Life’s Work en jouw grootste uitdagingen op het pad naar vrijheid én jouw persoonlijke sleutel compleet uitgewerkt in het Nederlands (beknopte sheet, uitgebreide Nederlandse uitleg en ingesproken audio). Je betaalt hiervoor slechts 77,- euro. Je behoudt onbeperkt toegang tot deze training waardoor je elke keer een laag dieper kunt gaan om meer vrijheid te ervaren in je leven en business.