Gratis workshop: Activeer je unieke flow vanuit Human Design ~ Marleen Kooi

GRATIS WORKSHOP dinsdag 19 oktober of donderdag 21 oktober om 10.00 uur Activeer je businessflow vanuit Human Design
voor meer moed, vertrouwen en impact.

Voor wie & wat gaan we doen?

Speciaal voor 8 intuïtieve ondernemende vrouwen organiseer ik deze GRATIS exclusieve online workshop. Het thema is: activeer je businessflow vanuit Human Design. Je ontvangt in 90 minuten AFGESTEMD ADVIES om je businessflow DIRECT te activeren waardoor je meer moed, vertrouwen en impact ervaart.

Wie geeft de workshop?

Mijn naam is Marleen Kooi en ik werk met intuïtieve ambitieuze vrouwen die hun pit en passie willen volgen zonder gedoe of gezweef. Ik herken de struggle en vastlopen in hard werken en kijken naar anderen. Totdat ik mijn missing link vond in mijn persoonlijke blauwprint. Ik geloof niet in een 'one-size-fits all aanpak' of 'instant succes tools'. Het is mijn diepste overtuiging dat iedereen van nature uniek is en dat we onze natuurlijke talenten mogen inzetten voor oneindige mogelijkheden. Dit is de visie die ik in het leven en mijn business uitdraag.

Waarom is Human Design interessant?

Ik heb ontdekt dat Human Design helderheid geeft in talenten, uitdagingen en mogelijkheden. Human Design gaat ervan uit dat iedereen uniek is en geeft op basis van geboortegegevens een blauwdruk. Met mijn blauwdruk in de hand, heb ik de kennis, vertrouwen en gerichte actie om een stevige basis neer te zetten voor mijn bloeiende business. Dit wens ik ook voor jou!

Dit is wat de workshop je gaat brengen:

 • beweging vanuit je natuurlijke flow.
 • bevrijding van gedoe en struggle.
 • boost om in vrijheid dat te doen waar je naar verlangt.

De reden waarom je deze workshop wilt volgen:

Je hebt al veel geprobeerd en gedaan en toch voel je dat er meer mogelijk is. Je hebt het innerlijke verlangen dat je business meer 'stroomt'. Dat je helder en krachtig jouw verhaal verteld en dat de leukste klanten als bijen op honing op jouw aanbod afkomen. Maar hoe dan? Vraag je je waarschijnlijk af. Hierop krijg je van mij een afgestemd antwoord dat voor jou gaat werken. Dit antwoord komt voort uit jouw persoonlijke Human Design.

Inzicht in je business thema

Deze workshop is bedoeld ter inspiratie om jouw (business) thema met andere ogen te bekijken. Het geeft je nieuwe inzichten en vernieuwde energie om met je business aan de slag te gaan. Iedereen krijgt de 15 minuten de tijd en ruimte om haar thema te bespreken. Je krijgt van mij een afgestemd antwoord op basis van jouw persoonlijke Human Design profiel en mijn kennis en ervaring. Mocht je meer verdieping verlangen, geef dit dan aan. Dan gaan we achteraf in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor verdieping.

Wanneer en waar kun je de workshop volgen?

Dinsdag 5 oktober organiseer ik speciaal voor jou deze GRATIS interactieve workshop waarin je afgestemd advies ontvangt om je businessflow te activeren. De workshop is online en vindt plaats in een interactieve omgeving waarbij we elkaar kunnen zien en horen.

Voorwaarden voor GRATIS deelname

 • Je bent een intuïtieve onderneemster met een missie of innerlijk verlangen.
 • Je kunt wel wat helderheid gebruiken in het uitvoeren van die missie.
 • Je staat ervoor open om je business met andere ogen te bekijken.
 • Je bent toegewijd om daadwerkelijk een andere stap te zetten.

Ik help je bij de 'HOE' zodat jij vanuit moed en vertrouwen meer impact kunt maken met je business. Voel jij een JA, meld je dan gratis aan voor deze exclusieve online workshop.  Klik op onderstaande button en geef aan waar ik je op dit moment bij kan helpen en claim je gratis plek.

Afb Marleen 1000 px x 1000 px_8

Activeer je businessflow voor meer moed, vertrouwen en impact. Praktisch op een rij

 • Datum: dinsdag 19 oktober of 21 oktober 2021 om 10.00 uur.
 • Locatie: online via Zoom.
 • Duur: 90 minuten.
 • Dit heb je nodig: computer of telefoon met camera en internetverbinding.
 • Kosten: gratis, alleen je eigen tijd.
 • Jouw investering: je toewijding en openheid.
 • Mijn investering: mijn toewijding en passie over Human Design.
 • Aanmelden: klik op onderstaande button. Vul je gegevens in en geef aan waar ik je op dit moment bij kan helpen.

"Just as ripples spread out when a single pebble is dropped into water, the actions of individuals can have far-reaching effects." ~ Dalai Lama

Het ripple effect van deze gratis workshop

Mijn verhaal inspireert jou om de pit & passie in je leven en business te activeren. Dit is het begin van een rippe effect. Ik geloof oprecht dat jij op jouw beurt andere vrouwen inspireert. Bewust en onbewust. Daarom wil ik met Pauwervrouwen movement een ripple effect bereiken voor intuitieve en ambitieuze vrouwen. Deze workshop wordt opgenomen en ingezet voor de podcastserie 'Pauwervrouwen movement'. Kun je het al voor je zien hoeveel vrouwen we samen kunnen inspireren? Hoe we het verschillen kunnen maken in de wereld door onszelf te laten zien in al onze facetten. Wil jij ook onderdeel zijn van dit ripple effect, meld je dan nu aan voor de volgende workshop.

Afb Marleen 1000 px x 1000 px_1

Pauwervrouwen in business Marleen Kooi | Brengt pit & passie in je leven & business zonder gedoe of gezweef

Het is begin 2019 wanneer ik de oproep op social media tegenkom: 'wie wil er een Human Design basisprofiel ontvangen?' Het bericht trekt mijn aandacht. Het maakt me nieuwsgierig en mijn hoofd bedenkt 'wat kan ik ermee'? Ik scrol verder en vergeet het bericht. Later die dag kom ik het bericht weer tegen en voel ik: ik mag hier 'iets' mee, niet wetende wat. Ik stuur de ondernemer een PB-tje met de vraag: 'wat is precies Human Design en wat kun je ermee'? Haar antwoord is: 'wanneer het voelt als een 'ja' dan is het wat voor je en mag je het gaan ervaren'. Dat antwoord had ik niet verwacht. En toch voel ik 'dit moet ik gaan doen'. Ik voel de enthousiaste spanning borrelen in mijn onderbuik.

Een paar dagen later ontvang ik acht pagina's met tekst in mijn mailbox. Ik pak een kopje thee voor mezelf, nestel me op de bank en lees ik mijn persoonlijk Human Design profiel op mijn gemak door. Wow, met grote ogen  lees ik het profiel door. Verbaasd en verbluft realiseerde ik me: 'daar komt het gevoel van struggle, pushen en hard werken vandaan'.

Zo heb ik ontdekt dat mijn emoties een belangrijke sleutel zijn bij beslissingen en een talent om mijn onderbuikgevoel te volgen. Om mezelf staande te houden in wereld die ervaarde als hard en druk, had ik mezelf aangeleerd mijn emoties 'onder controle' te houden. Ook was ik onbewust altijd op zoek naar zekerheid en vastigheid. Na het lezen van mijn persoonlijke profiel realiseerde ik me door juist mijn emoties meer te laten zijn, ik betere keuzes kan maken en een natuurlijke flow ervaar om mijn onderbuik gevoel te volgen.

Het voelt spannend en oncomfortabel. En toch voelt het: dit is wat ik te doen heb. Na het volgen van een diepgaand Human Design traject zijn er vele nieuwe mogelijkheden ontstaan in mijn leven en mijn business.

Ik coach al ruim 5 jaar intuïtieve, ondernemende vrouwen die hun passie willen volgen. Aan de buitenkant lijken ze het goed voor elkaar te hebben, maar van binnen 'knaagt' het. Ze ervaren de struggle van hard werken en uitdagingen. Waardoor ze hun 'innerlijke' vuur niet volledig laten branden.

Hoe zou het voor je zijn als je dát gaat doen wat je echt wilt en daar succesvol mee bent? Het is mijn passie om je helderheid te geven in je verlangens, patronen en mogelijkheden. Zodat je doet wat je hier te doen hebt. Deze gratis workshop geeft jouw business een boost. Schrijf je vandaag nog in en ontvang alvast het welkomstpakket in je mailbox.

"Ik zie een krachtige, sensitieve en eigenwijze vrouw, een pauwervrouw ik je. En ik help je graag een stap verder in je business door mijn passie voor Human Design met je te delen".

Na het volgen van deze workshop, ervaar jij:

Beweging

Jouw natuurlijke flow waardoor je voorbij gaat aan de struggle van hard werken.

Bevrijding

De reden waarom je die nu nog niet ervaart en hoe je voorbij je grootste afleiding komt.

Activatie

Hoe je krachtige keuzes maakt die je brengen waar je naar verlangt zonder twijfel of gezweef.

Afgestemd

En dan natuurlijk wel afgestemd op jou! Want zelfkennis is de sleutel naar geluk en succes.

Afb Marleen 1000 px x 1000 px_8

Weten is wat anders dan voelen Marleen Kooi | Weten is iets compleet anders dan leven vanuit kennis

Het is eind 2019 en ik heb al zes maanden mijn persoonlijke Human Design profiel op mijn bureau liggen. Ik ken mijn profiel en ik weet wat mijn natuurlijke talenten en mogelijkheden zijn. Maar diep van binnen weet ik dat ik niet voluit leef met deze kennis. Dit mag anders voel ik en ik meld me aan voor een 10 maanden deep dive in Human Design.

Mijn belangrijkste inzicht uit dit traject is dat ik me klein houdt en daardoor een gevoel van opgesloten zitten ervaar. Best bijzonder als je bedenkt dat mijn achternaam Kooi is. Want dat is precies wat ik ervaar. Opgesloten zitten in een kooi en kijken naar de wereld om me heen waar ik graag deel van wil uitmaken. Hunkerend naar bevrijding, mijn vleugels uitslaan en nieuwe dingen ontdekken.

In mijn Human Design staat een patroon beschreven waarbij ik mijn eigen grootste vijand ben. Ik worstel met de dingen vanuit een lage energie. Terwijl ik juist meer mag spelen. Letterlijk mijn innerlijke kleine meisje mag volgen. Lekker gek doen en dansen. Dit was voor mij dé grote doorbraak in mijn leven vanuit mijn natuurlijke flow.

Bij mij ging hier de knop om en startte ik met de ontdekkingstocht in mijn Human Design profiel. Dit wens ik ook voor jou: dat je ontdekt wat de sleutel is om voorbij de struggle te komen van hard werken. Dat je meer moed, vertrouwen en impact ervaart. Tijdens de workshop ga jij ervaren hoe dit voor kan werken.

Mocht je een vriendin, businessbuddy of mede-onderneemster kennen die bij deze workshop ook veel baat kan hebben, dan is ze welkom om zich ook aan te melden. Dan reserveer ik ook voor haar een plek bij deze exclusieve workshop.

"Ontdek in 90 minuten afgestemd advies om DIRECT je businessflow te activeren voor meer flow, vertrouwen en impact"

Voor wie is deze workshop niet interessant?

Beweging

Je overtuigt bent dat alleen hard werken je succes gaat brengen.

Bevrijding

Je niet bereidt bent om verder te kijken dan de gebaande paden.

Activatie

Je overtuigt bent dat jouw succes afhankelijk is van succesmethodes van anderen.

Afgestemd

Je geen behoefte hebt om jezelf een spiegel voor te houden.

Activeer je businessflow voor meer moed, vertrouwen en impact. Wil jij:

 • Stoppen met de struggle van hard werken?
 • Verder kijk dan de gebaande paden?
 • Ontdekken wat jouw persoonlijke succesmethode is?
 • In de spiegel kijken ook al voelt dat spannend?

Voel je welkom en meld je direct aan voor de volgende workshop: Activeer je businessflow vanuit Human Design. Je ontvangt na aanmelding alvast je welkomstcadeau.