Online workshop: unlock businesflow

Speciaal voor intuïtieve ondernemers die hun pit & passie willen volgen en interesse hebben in Human Design.

Hoe manage je energie? Hoe maak je krachtige keuzes? En hoe creëer je heldere grenzen?

Pauwervrouw, je bent het waard 

Pauwervrouw, je bent het waard om je innerlijke kompas te volgen en in vrijheid je eigen pad te bewandelen.
Vind je eerste sleutel om je businesspad te ontgrendelen in het gratis online magazine: Key to your trail.

In dit gratis magazine lees je:

Hoe je jouw eerste sleutel ontdekt aan de hand van Human Design

Ervaringsverhalen van Marleen en andere vrouwelijke ondernemers.

Hoe je jouw businesstrail ontgrendeld.

Anouk Kral ~ Brand activator

“Mijn grootste uitdaging was om mijn speelse sparkle niet te verliezen, door te veel te overdenken en in mijn hoofd te gaan zitten. Mijn grootste inzicht is: voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En daarop kunnen vertrouwen, dat er dan juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

Silvia Wiggers ~ Coach voor moeders

“Ik probeerde mijn business te starten, maar liep telkens vast. Er miste iets dat ik met mijn hoofd niet kon verklaren. Ik ben opgegroeid met hard werken. Ik was zoekende naar mijn vrouwelijke kant. Mijn grootste inzicht is dat ik niet gemaakt ben om hard te werken. Door de ademoefeningen kan ik mij veel beter verbinden met mijzelf en krijg ik moeiteloos de inzichten, die ik met mijn hoofd niet kan bedenken. En mijn levensdoel is helder!!! Ik weet wat ik te doen heb op aarde, waar ik echt voldoening van krijg. Ik heb nu de focus op wat ik wil bereiken, waar ik echt gelukkig van word. Vanuit de rust die ik nu heb, ben ik veel productiever. En durf ik ook mijn vrouwelijke kant te laten zien. Ik durf zichtbaar te zijn, omdat ik nu weet wie ik ben en wat ik moeiteloos kan bieden. Door het afstemmen op mijzelf ben ik weer mijzelf geworden!”

Debby Rummens ~ Leefstijl voor de 40+ vrouw

“ Wat heb ik genoten van de reis de afgelopen maanden. Ik heb zoveel geleerd over wie ik ben en hoe ik het beste functioneer. Mijn allergrootste inzicht was dat ik 3 jaar geleden de juiste beslissing heb genomen om mijn loopbaan te veranderen, want wat ik nu doe, past echt bij mij. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik kan bovendien nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd. Ik raad iedereen aan eens een Human Design profiel te laten maken voor meer inzicht in jezelf, maar als je verder wilt komen in je bedrijf ga dan nog een stap verder. Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen.”

Review 4

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat is Human Design

Je ontdekt je eigen sleutel aan de hand van Human Design. Een methode die op basis van je
geboortegegevens een unieke blauwprint geeft van je natuurlijke talenten, uitdagingen en mogelijkheden.

De pauwer van Human Design

Het interessante van Human Design is, dat het feilloos je de handvatten geeft om te ontdekken wat wel en
wat niet werkt voor jou zodat de twijfel en teleurstelling stopt.

Gratis e-magazine

Lees over de basis van Human Design, mijn eerste sleutel en ervaringsverhalen van andere vrouwen. En best
of al: je ontdek jouw unieke sleutel én hoe je jouw businesstrail ontgrendeld.

Vraag nu gratis dit gratis online magazine aan en ontvang het direct in je mailbox.