Human Design voor coaches & trainers

 • Hoe zet je Human Design is voor meer zelf-leiderschap?
 • Hoe help je je klant simpeler door het transformatieproces zonder terugkerende uitdagingen en valkuilen?
 • Hoe trek je meer klanten aan die je voldoening geven?

“Verhelderend, activerend en super krachtig.”

“Focus op waar ik echt gelukkig van wordt.”

“Afgestemde antwoorden die ook zeer praktisch zijn”

Sleutel

Lead by Design voor coaches, trainers & teamleiders (tijdelijk) €747,-

Dit is een compleet leaderschapstraject voor coaches, trainers en teamleiders die weten dat de sleutel tot succes in hun zelf zit.

Je krijgt aan de ene kant helder wie jij bent als persoon bent en hoe je op een krachtige manier jouw werk doet en de ander aangehaakt houdt. En aan de andere kant ontdek je hoe je een krachtigere manier de verbinding maakt met je klant, collega. Hoe je sneller en makkelijker kunt coachen.

Dit traject start op maandag 22 januari met een kleine groep vrouwen. Er is voldoende aandacht voor jou en je business. Tijdens het traject zijn er twee live momenten waarbij je interactief aan de slag gaat.

Wil jij 1 van de 5 vrouwen zijn die dit unieke traject volgen, neem dan vrijblijvend contact op met Marleen via marleen@marleenkooi.nl. Check of er een klik is en ontvang meer info.

 

Helderheid in Human Design

 Je hoort steeds vaker termen zoals Human Design, Generator of Projector type en profielen met twee cijfers, maar wat beteken al die termen precies en wat kun je eigenlijk met Human Design doen? Human Design kan als een  praktische spot-on tool voelen en tegelijk als een doolhof met wazige termen. Speciaal voor jou op deze pagina kort en krachtig helderheid wat Human Design is en hoe je het praktisch kunt inzetten in je leven, werk of bedrijf. Wil je direct naar jouw specifieke vraag, klik dan op één van de onderstaande links.

1. Wat is Human Design?

2. Hoe werkt Human Design?

3. Voor wie is Human Design interessant?

4. Wat maakt Human Design uniek?

5. Toelichting Human Design termen.

6. Overzicht types, strategieën en autoriteit.

7. Toelichting Human Design centrums.

8. Je eigen Human Design ontrafelen.

9. Hoe krijg je verdieping in je Human Design chart?

10. Hoe kun je Human Design inzetten in je werk of business?

11. Human Design aanbod om direct me te starten.

 

Wat is Human Design?

Human Design is een tool die inzicht geeft in je kwaliteiten, uitdagingen en potentieel. Het spiegelt je glashelder wat je uniek maakt zonder na te hoeven denken wat je moet doen of wat anderen van je verwachten. Je krijgt in één oogopslag helderheid in je meest pure versie voor een simpeler, gelukkiger en vrijer leven.

Uitgangspunt Human Design

Het uitgangspunt van Human Design is dat iedereen een unieke rol op aarde heeft. Het is niet een vast omlijnt stappenplan of vaststaande route die je moet volgen. Human Design geeft je een routekaart en jij bepaalt je eigen stappen die in het moment goed voelen. Het is een avontuur langs landwegen met oneindige mogelijkheden en prachtige uitzichten. Jij bepaalt je eigen route en loopt je pad in je eigen tempo.

Hoe werkt Human Design?

Human Design werkt op basis van je geboortegegevens (datum, plaats en tijdstip). Jouw geboortemoment is de poort naar je unieke en vurige persoonlijkheid met alle uitdagingen en kansen in dit leven. Human Design maakt gebruik van oude wijsheden en moderne wetenschappen zoals astrologie, quantumfysica, genetica, chakra, Kabbalah en I-Ching. Inhoudelijk hoef je hierover geen kennis te hebben. Human Design brengt alles voor je samen in een heldere chart die ook wel je blauwdruk wordt genoemd.  

Ieder mens is uniek

Je bent uniek en goed genoeg zoals je nu bent. Mogelijk heb je moeite dit te ervaren of na te streven. Dat is begrijpelijk. Al van jongs af aan wordt ons geleerd wat we moeten doen om goed genoeg te zijn (om een diploma te krijgen), erbij te horen (zodat we niet worden afgewezen) en te voldoen aan de verwachtingen (zodat we gelukkig worden). We noemen dit conditionering en het legt de basis voor nieuwe patronen. Dit werkt goed voor ons, totdat we op het punt komen dat we niet meer alle ballen hoog kunnen houden. Dat is het moment dat we in de spiegel kijken en ons afvragen: wie ben ik en wat wat wil ik eigenlijk zelf. Hiermee start het Human Design avontuur waarbij je net als een ui laag voor laag afpelt met patronen, overtuigingen en verwachtingen die je niet meer dienen. Met elke laag die je afpelt  (met bijhorende tranen en emoties) komt je weer een stap dichterbij je eigen pure kern.

Voor wie is Human Design interessant?

Human Design is interessant voor iedereen die nieuwsgierig en open minded durft te zijn. Het brengt de focus naar binnen om jezelf beter te begrijpen, je vrijer te voelen én concrete stappen te zetten om te leven zoals je zelf wilt.  Human Design kan zowel complex als spot-on voelen. Daarom is het belangrijk om goede vragen te stellen en je te laten begeleiden door iemand die ervaring en kennis heeft over Human Design. Human Design is niet een tool voor een eenmalige reading. Het is een praktische manier om de regie terug te nemen in je leven, verantwoordelijkheid te nemen voor je gevoel, gedrag en en gedachten en meer leiderschap te tonen in je werk en business.

Voor wie is Human Design NIET interessant?

Human Design is NIET interessant als je een standaard formule of vastomlijnd stappenplan zoekt voor een gelukkig, vrijer en rijker leven. Of als je de focus wil leggen om de buitenwereld te veranderen zonder zelf in de spiegel te kijken. Het antwoord om de buitenwereld te veranderen ligt in jou. Human Design neemt je mee in je binnenwereld waardoor jij anders naar de buitenwereld gaat kijken. 

Wat maakt Human Design uniek?

Human Design gaat ervan uit dat ieder mens uniek is. De insteek bij het uitwerken van de chart is altijd de geboortegegevens. Door naast de datum ook het tijdstip en de plaats toe te voegen, krijg je een uniek moment en dus een unieke Human Design chart. Op het moment dat je geboren bent, ben je puur jezelf en sta je open voor alles wat het leven je kan bieden.  De aangeleerde patronen die je als kind of als volwassene hebt aangemeten zijn er nog niet. Met Human Design ga je dus altijd terug naar jouw unieke zijn zonder de waas van belemmerende patronen. Het geeft inzicht in waar je nu echt in vastloopt en hoe je weer dichtbij je pure versie komt.

Wat maakt Human Design onderscheidend?

Er zijn vele tools op het gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. De meeste tools gaan over het ontwikkelen van competenties en vaardigheden. Het aanleren hiervan kost tijd, aandacht en energie. Talenten en kerneigenschappen zijn daar en tegen aangeboren. Het is jouw natuur om op een specifieke manier te handelen. Je zet je talenten en kerneigenschappen moeiteloos in zonder dat je het zelf vaak doorhebt. Het kost je geen extra tijd, moeite of energie. Het geeft vaak zelfs energie. Deze talenten kunnen overschaduwd worden door tijd en energie die je steekt in het ontwikkelen van je competenties of vaardigheden. En om ze te verfijnen kost ook energie. Daarom is het zo veel simpeler en makkelijker om te werken met je natuurlijke talenten. Deze vind je in je Human Design chart aan de hand van je unieke geboortegegevens. Dat geeft een compleet ander perspectief aan persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Toelichting Human Design termen

Human Design kent verschillende termen. Elke term geeft helderheid over een specifiek item uit je unieke en vurige persoonlijkheid. Bijvoorbeeld hoe je de beste keuzes maakt, hoe je van nature handelt of hoe wat je talenten zijn. Het is niet de bedoeling om direct in alle termen te duiken want dat kan als teveel ervaren worden. Begin met je type, strategie en autoriteit en wanneer je dat stukje een beetje begrijpt én toepast in je leven, ga dan verder met de volgende stap.

De belangrijkste termen op een rij:

 • Type: geeft helderheid in je kerneigenschappen en is de basis van wie je bent.
 • Strategie: je natuurlijke impuls om in actie te komen zonder verwachtingen of aannames.
 • Self-theme: de emotie die jij ervaart wanneer jij je natuurlijke strategie volgt. 
 • Not-self theme: de emotie die jij ervaar wanneer je niet je eigen strategie volgt.
 • Autoriteit: geeft helderheid hoe jij de beste keuzes maakt. 
 • Profiel: geeft helderheid in de hoofdrol van je eigen leven en hoe interactie ervaart met je omgeving.
 • Centrums: je natuurlijke talenten met bijbehorende valkuilen en mogelijkheden. 
 • Defenition: geeft helderheid hoe de energie stroomt tussen jou en de ander en wat je zoekt bij de ander.
 • Kanalen: geeft helderheid in je kenmerkende eigenschappen die belangrijk zijn voor je persoonlijke groei.
 • Poort: dit zijn de specifieke eigenschappen van je natuurlijke potentieel. 
 • Incarnatiekruis: geeft helderheid waarom je hier op aarde bent en wat je in de essentie komt brengen in dit leven.

Overzicht vijf types en strategieën

Human Design kent vijf types die hun eigen unieke strategie kennen. Door je type te kennen, weet je hoe je in het algemeen bent en hoe je kunt handelen om daar te komen waar je wilt zijn. Als jij niet jezelf bent en dus niet volgens je type leeft of werkt, dan kan dat voelen alsof je tegen de stroom inzwemt of zoekende bent. Het volgen van je eigen natuurlijke strategie geeft je de vrijheid om je eigen weg te gaan. Het ene type is niet beter of belangrijker dan het andere. Iedereen heeft zijn of haar eigen rol in het geheel. Het kennen van de wijsheid van je eigen type en die van je directe omgeving zorgt ervoor dat we op een fijnere, eenvoudigere en effectievere manier samenwerken.

Dit is de natuurlijk strategie van de vijf Human Design types:

 • Manifestors met strategie ‘initiëren vanuit vernieuwende ideeën’: zijn de aanjagers en hebben een drive om te initiëren en verandering te brengen. Ze handelen vol power om nieuwe dingen neer te zetten. De belangrijkste eigenschappen van Manifestors zijn krachtige leiders, onafhankelijk en invloedrijk. Het volgen van hun eigen strategie geeft rust en ruimte. Wanneer ze deze niet volgen ervaren ze boosheid. Ongeveer 7% van de wereld is een Manifestor type.

 

 • Manifesting Generators met strategie ‘wachten of respons’: zijn de bouwers en hebben een drive om aan verschillende passie te werken. Ze handelen vanuit onderbuikgevoel en informeren hun omgeving voordat ze in actie komen.  De belangrijkste eigenschappen van Manifesting Generators zijn snel in actie komen, dingen tegelijk doen en weten hoe ze zo snel mogelijk dingen kunnen doen. Wanneer ze hun eigen strategie volgen geeft hun dit voldoening en rust. Wanneer ze deze niet volgen ervaren ze boosheid. Ongeveer 33% van de wereld is een Manifesting Generator type.

 

 • Generators met strategie ‘wachten op respons’: zijn de bouwers en creator en hebben een drive om vol focus aan hun passie te werken. Ze handelen vanuit onderbuikgevoel. De belangrijkste eigenschappen van Generators zijn energiek, passievol, gefocust en harde werkers. Het volgen van hun eigen strategie geeft voldoening en vervulling.  Wanneer ze deze niet volgen ervaren ze frustratie. Ongeveer 37% van de wereld is een Generator type.

 

 • Projectors met strategie ‘wachten op de uitnodiging’: zijn de wijze begeleiders en hebben een drive om te coachen, te leiden en te adviseren. Ze handelen vanuit de persoonlijke uitnodiging. De belangrijkste eigenschappen van Projectors zijn wijs, intuïtief en ze hebben een unieke visie. Het volgen van hun eigen strategie geeft succes. Wanneer ze deze niet volgen ervaren ze bitterheid. Ongeveer 22% van de wereld is een Projector type.

 

 • Reflectors met strategie ‘wachten op de maan(d)cyclus’: zijn de spiegels voor hun omgeving. Ze hebben de drive om op een zachte manier te begeleiden. De belangrijkste eigenschappen zijn goede luisteraars en voorstanders van vrede. Het volgen van hun eigen strategie geeft hun en de wereld het verrassingseffect. Wanneer ze deze niet volgens ervaren ze teleurstelling. Ongeveer 1% van de wereld is een Reflector type.

Overzicht zeven Human Design autoriteiten

Human Design kent zeven autoriteiten. Door je autoriteit te kennen, weet je hoe je de beste keuzes maakt. Keuzes maken bepaalt de koers van je leven. Wist je dat je elke twee seconden een nieuwe keuze kunt maken? Dit geeft mogelijk al een gevoel bevrijding. Toch kan het soms best moeilijk zijn om in het moment de beste keuze te maken. Het antwoord op jouw vragen vind je niet in je mind, maar voel je ergens in je lichaam. Jouw Human Design autoriteit brengt helderheid in jouw keuze proces.

Dit is de krachtige keuzestrategie van de zeven Human Design autoriteiten:

 • Emotionele autoriteit: je hebt tijd nodig voor helderheid, net als 50% van alle mensen. Je maakt keuzes wanneer je emotionele kalmte en helderheid ervaart. Neem nooit beslissingen vanuit enthousiasme, verdriet of boosheid. Som moet je er een of twee nachtjes over slapen. Je kunt een scala aan emoties ervaren, die als golven door je heen gaan. Wacht de ups en downs van die emotionele golven af. Ontvang nieuwe inzichten en perspectieven en maak een krachtige keuzes wanneer je helderheid hebt. 

 

 • Onderbuikgevoel autoriteit (sacraal): je onderbuik beslist in het moment, net als bij 35% van alle mensen. Je maakt de beste keuzes door af te gaan op je onderbuikgevoel. Het draait niet om proactief zijn, maar om reageren vanuit respons. Vraag jezelf af: krijg ik hier energie van? Of: haal ik hier voldoening uit? Voel je in je buik een ‘uh huh’, ‘hmmm’, of ‘aha’ of ‘yep’, dan is dat jouw ‘ja’. Voel je een ‘uh’, ehm, of ontstaat er een krampend gevoel, dan is dat jouw ‘nee’. Dit gevoel met (bijbehorende geluid) komt eerder dan je over het antwoord kunt nadenken.

 

 • Intuïtieve autoriteit (milt): je instinct beslist, net als bij 7% van alle mensen. Jij maakt je keuzes intuitief en spontaan. De beste keuzes maak jij zonder aarzeling en in het moment. Je hoort een fluisterende stem die je laat weten wat je mag doen. Het is belangrijk dat je hoofd zich er niet mee gaat bemoeien, want dan is het spontane in het moment weg. 

 

 • Innerlijk weten autoriteit (gps): je innerlijke weten maakt de beste keuzes, net als bij 2% van alle mensen. Je hebt een innerlijk weten. Je weet wat goed of fout is zonder het te kunnen uitleggen. Je weet het gewoon, het is een gevoel. Je moet zelf ontdekken hoe dit innerlijke weten tot je spreekt. Je ontdekt dit door naar je eigen stem te luisteren. Bijvoorbeeld door jezelf op te nemen en/of jezelf vragen te stellen. Dan hoor jee aan de frequentie van je stem wat de beste keuze is. 

 

 • Hartsverlangen autoriteit (ego/wil): je hart maakt de beste keuzes, net als bij 3% van alle mensen. Voor jou zijn de woorden ‘ik volg mijn hart’ en ‘ik wil’ van toepassing. wanneer je de beste keuzes wilt maken. Je weet wat je wilt en weet daardoor wat goed voor je is.

 

 • Mentale autoriteit (mind): je kiest vanuit een mentaal denkproces, net als 2% van alle mensen. Je hebt een idee en legt dit uit aan de ander, dan hoor je jezelf praten en weet je of het gesprek voor jou echt klopt. Het is handig om met verschillende mensen in gesprek te gaan. Niet zozeer om hun mening te horen, maar vooral om naar jezelf te kunnen luisteren. Je weet dan precies wat jouw beste keuze is.

 

 • Maan/maand autoriteit (outer): klankborden is de weg naar de beste beslissingen, dit doet 1% van alle mensen. Deze autoriteit is uniek voor Reflectors. Wanneer je voor een (grote) keuze komt te staan, is het belangrijk dat je een volledige maancyclus wacht tot je je keuze maakt. Voor jou is het belangrijk dat je de fasen van de maan bestudeert en die meeneemt in je besluitvormingsproces.

 

Toelichting Human Design centrums

Human Design kent negen centrums. De centrums vertellen je hoe jij (on)bewust denkt en doet. Is een centrum (in)gekleurd, dan bevat het jouw talent, kracht en superpowers. Je hebt consistent en consequent toegang tot de energie uit dit centrum. Het is dus een krachtige tool om vanuit te leven en te werken. Eén van deze centrums is bij iedereen dominant aanwezig. Wanneer je jouw leven, carrière  of business opbouwt vanuit dit ingekleurde centrum zal je een gevoel van consistentie en consequentie ervaren.

Zijn de centrums wit (open), dan ben je op dat gebied flexibel en empathisch en vind je er misschien belemmerende gedragspatronen. Vanuit deze centrums kun je de energie van de ander spiegelen. Wanneer je weet hoe jouw energie de ander spiegelt, voorkom je dat je de energie van de ander absorbeert. Hierdoor word je een waardevolle spiegel voor je omgeving.

Dit zijn de thema’s van de negen Human Design centrums:

 • Hoofdcentrum: inspiratie, denken  en ideeën vertalen
 • Mindcentrum: verwerken van informatie, onderzoeken en analyseren
 • Keelcentrum: expressief zijn, spreken, zingen en manifesteren.
 • Gps-centrum: weten wie je bent (identiteit/branding), richting geven en zelfliefde.
 • Wilcentrum: ambitie, wilskracht en daadkracht, toewijding en eigenwaarde.
 • Miltcentrum: intuïtie, lichaamsbewustzijn, leven in het moment.
 • Sacraal centrum: vitaliteit, levensenergie, vruchtbaarheid en sensualiteit.
 • Emotioneel centrum: emoties doorvoelen, verlangens realiseren en angsten doorbreken.
 • Wortelcentrum: beweging, gedrevenheid en ‘doe’-energie.

Je eigen Human Design ontrafelen

Human Design is een stap voor stap avontuur waarbij je elke keer weer nieuwe dingen over jezelf ontdekt, oude patronen doorbreekt en meer vrijheid ervaart in je leven of business. Je start met je type en strategie. Dit is altijd de trigger om wel of niet in beweging te komen. Bijvoorbeeld als Generator: voelt je onderbuik dat je deze stap wilt nemen zonder dat je kunt of wilt uitleggen met de mind ‘waarom je dat wilt’?  Of waarom geeft die ene situatie je frustratie en de andere brengt je een energieboost? Dit zijn vragen die belangrijk zijn wanneer gaat starten met je persoonlijke Human Design te ontdekken. Daarna ga je verder met je autoriteit, profiel en centrums. Welke volgorde je daar voor kiest is intuïtief en afhankelijk van wat jij op dit moment nodig hebt.

Wil je starten met het ontdekken van jouw Human Design, start vandaag nog met de Human Design ontdekkingsreis. Dit is een online avontuur van 2,5 uur over hoe je meer vanuit je type, strategie, autoriteit, centrums en profiel kunt leven. Een mooie kennismaking met Human Design wanneer je geinteresseerd bent om op een laagdrempelige manier jouw persoonlijke chart te ontrafelen. Je ontvangt aan de hand van vooraf ingesproken audio’s, e-books, video’s over Human Design helderheid in je persoonlijke Human Design. Met de werkboeken ga je actief aan de slag om de vertaling te maken naar je dagelijks leven. Ter aanvulling krijg je toegang tot 4 uur aan Q&A video’s met vragen van deelnemers. Het complete avontuur is € 97,- en je volgt het op je eigen tempo. Daarom houdt je uiteraard onbeperkt toegang tot alle modules. Voel je ook een ja, klik op de button en krijg direct toegang tot alle modules.

Hoe krijg je verdieping in Human Design

Human Design is een praktische tool om je stap voor stap meer helderheid te krijgen in je pure versie, hoe je op een gezonde manier omgaat met al je rauwe randen en hoe je jouw grenzen verlegt in je eigen tempo. Het spiegelt je meest pure versie met al haar rauwe randen en helpt je te voorkomen dat je blijft stappen in valkuilen of je laat afleiden door terugkerende uitdagingen.

Heb je behoefte aan:

 • Lef om meer initiatief te nemen. 
 • Krachtige keuzes die je grenzen verleggen.
 • In (bijna) alles jezelf laten zien met al je rauwe randen.
 • De moed om te blijven staan voor wat je denkt en voelt.
 • Daadkracht om je vuur te laten branden.

Voel je de roep om je te verdiepen in je persoonlijke Human Design profiel, dan kun je vandaag nog starten met het empower your Design. In 6 modules ga jij de diepere lagen ontdekken van je type, autoriteit, centrums, profiel, kanalen en poorten. Je krijgt voor € 247,- toegang tot een basis én een verdiepend profiel, diverse audio’s en video’s én je gaat aan de slag met de werkboeken om daadwerkelijk je leven en business te empoweren. Voor support kun je terecht in de ‘wild woman sisterhood’. Je kunt daar 24/7 je vragen stellen, je verhaal delen en elkaar supporten tijdens dit bevrijdende avontuur.

Hoe kun je Human Design inzetten in je werk of business

Human Design is een effectieve tool om in te zetten als coach, trainer of teamcoach. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om in één oogopslag de potentie te zien van jouw ideale klant, collega of potentiële klant. Je ziet glashelder welke valkuilen en uitdagingen aandacht nodig hebben én je herkent de kansen en mogelijkheden om de ander te transformeren.  Jouw klant vliegt de deur uit vanuit haar unieke potentieel. Als je weet waar en hoe je moet kijken naar Human Design én deze kennis koppelt aan jouw manier van coachen en werken dan heb je goud in handen voor een succesvolle business.

Heb je behoefte aan:

 • Meer en leukere klanten aan te trekken.
 • Makkelijker tot de kern te komen bij je klant of collega.
 • Handvatten om te coachen en het patroon van terugkerende uitdagingen te doorbreken.
 • Jouw klanten te spiegelen in oneindige kansen en leren hoe ze de beste keuze kunnen maken ook als het uitdagend voelt.
 • Je klanten of medewerkers op een simpelere, diepgaande en effectievere manier coachen of begeleiden.

Voel je de roep om je als coach, trainer of teamcoach te verdiepen in Human Design profiel, dan kun je 22 januari starten met Lead by Design. Voor € 747,- start je met het 6 maanden traject in een kleine groep met volop aandacht voor jou, je business en Human Design. Om alles te integreren zit er ook een live dag bij in april. Om de week is er op de donderdagmorgen een live online moment in de vorm van een masterclass, coachcall of iets anders interactiefs. Daarnaast krijg je toegang tot diverse module en de Human Design databank. Wil jij één van de coaches, trainers of teammanager zijn die op 22 januari start, mail dan naar info@marleenkooi.nl en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Meet Marleen Kooi

Het is maart 2019 wanneer ik het bericht op Facebook lees: “wie wil er een Human Design basisprofiel ontvangen? Ik heb alleen je geboortegegevens nodig en dan ontvang je van mij een persoonlijke handleiding over jezelf.”

Daar vond mijn hoofd van alles van. Maar mijn onderbuikgevoel zei ‘jaaaaa’ en ik besloot het profiel aan te vragen. Terugkijkend was dit één van de meest bevrijdende beslissingen die ooit voor mezelf heb genomen.

Alles wat ik las, herkende ik. Ik herkende de strategie, de gaves en de mogelijkheden. Als ik heel eerlijk ben: ik kreeg ook gespiegeld dat ik niet voluit vanuit mijn ware natuur leefde. Ik liep op dat moment regelmatig vast in de uitdaging van hard werken, keuzes die anders uitvielen en het gevoel van klein houden. Op dat moment besloot ik te starten met mijn Human Design-avontuur.

Het avontuur gaat nog dagelijks door. Naast tool voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling zet ik het ook dagelijks is bij mijn klanten. Zo heb ik in 2021 de  Human Design ontdekkingsreis van 2,5 uur gecreëerd, is er een empower traject voor een Human Design verdieping én komt er in 2024 een specifiek traject voor coaches, trainers en teammanagers.

3 opties om direct mee aan de slag te gaan

Sleutel

Uitgebreid Human Design basisprofiel + audio van 20 min over je type €47,-

Je ontvangt een uitgebreid Human Design basisprofiel van 18 pagina’s die je helderheid geeft in je pure versie.

Bij dit profiel zit een audio van 20 minuten om je type tot leven te brengen en praktische tips

Het is een laagdrempelige kennismaking met Human Design en tegelijk stap voor stap meer helderheid te krijgen in je natuurlijke manier van doen.

Sleutel

Masterclass Initiëren voor (Manifesting) Generators van 2 uur € 97,-

Deze masterclass zet je gegarandeerd in vuur en vlam. Het wakkert je business vuur weer aan, geeft je een heldere richting en activeert de energie die deuren opent die voorheen gesloten leken. 

In 2 uur heb jij helderheid hoe je concrete stappen kunt zetten om je grenzen te verleggen. Zodat je meer en beter passende klanten aan kunt trekken zonder te pushen of met acties die alle kanten op gaan.

Sleutel

Human Design ontdekkingsreis van 2,5 uur met e-books en werkboeken € 97,-

Deze ontdekkingsreis van 2,5 uur is een online avontuur over hoe je meer vanuit je type, strategie, autoriteit, centrums en profiel kunt leven.

Je ontvangt aan de hand van vooraf ingesproken audio’s, e-books, video’s over Human Design meer inzicht in je persoonlijke Human Design. Ter aanvulling krijg je toegang tot 4 uur aan Q&A video’s met vragen van deelnemers.

3 opties voor verdieping:

Sleutel

Empower your Design voor helderheid, verdieping & boost €247,-

Empower your Design is voor (Manifesting) Generators die in een tijd van eindeloze mogelijkheden hun grenzen willen verleggen op hun eigen tempo. Het is een combinatie van Human Design en zelf-empowerment. Je gaat een reis maken naar binnen om op een krachtige manier initiatief te nemen vanuit respons en de vrijheid te ervaren in je business.

De sleutel om het vuur weer aan te wakkeren zit namelijk in jou. Op dit moment is het mogelijk nog niet helder voor je omdat er een waas aan aangeleerde patronen, aannames en overtuigingen omheen hangt. Dat is ok, het is jouw mest voor je innerlijke vuur om weer de voldoening en vrijheid te kunnen ervaren in je leven en werk. Empower your design gaat je toewijding, vrouwelijke kracht en moed brengen om je vuur weer te laten branden. Zodat jij krachtige keuzes gaat maken en je grenzen gaat verleggen op je eigen tempo. Je kunt Empower volgen als  ‘doe het zelf training’, 3 maanden coaching of met 1-1 call

Sleutel

Guide by Design coaches & trainers t.w.v. € 247,-

Deze kickstart bestaat uit de essentials om als coach of trainers simpeler en sneller tot de kern te komen bij je klant. Je voorkomt dat je blijft hangen in terugkerende uitdagingen of lange coachgesprekken.

Met deze kickstart krijg je inzicht in hoe je jouw klanten op een simpele en snellere manier je klant meeneemt in het transformatie proces. Je leert hoe je in 1 oogopslag de terugkerende uitdagingen, potentieel herkent en stap voor stap het pad dichterbij het verlangen helder maakt voor jezelf als coach en voor je klant.

Het is een praktische training en tegelijk transformerend. Je krijgt naast diverse masterclasses ook toegang tot basisprofielen die je kunt inzetten voor je klanten.

Guide by Design is beschikbaar per. 1 februari. Wil jij meer weten of je alvast aanmelden, neem vrijblijvend contact op met Marleen via marleen@marleenkooi.nl. 

 

Sleutel

Lead by Design voor coaches, trainers & teamleiders (tijdelijk) €747,-

Dit is een compleet leaderschapstraject voor coaches, trainers en teamleiders die weten dat de sleutel tot succes in hun zelf zit.

Je krijgt aan de ene kant helder wie jij bent als persoon bent en hoe je op een krachtige manier jouw werk doet en de ander aangehaakt houdt. En aan de andere kant ontdek je hoe je een krachtigere manier de verbinding maakt met je klant, collega. Hoe je sneller en makkelijker kunt coachen.

Dit traject start op maandag 22 januari met een kleine groep vrouwen. Er is voldoende aandacht voor jou en je business. Tijdens het traject zijn er twee live momenten waarbij je interactief aan de slag gaat.

Wil jij 1 van de 5 vrouwen zijn die dit unieke traject volgen, neem dan vrijblijvend contact op met Marleen via marleen@marleenkooi.nl. Check of er een klik is en ontvang meer info.

 

Voor wie is dit interessant

Dit programma is interessant voor (Manifesting) Generator die bevrijding willen van hun bold en wilde kant.

Is dit interessant voor mij?

Je voelt een ja, ook al voelt het uitdagend. Dan is dit programma interessant voor jou. Mocht je twijfelen, neem dan vrijblijvend contact op met Marleen en ontdek of er een match is.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma bestaat uit een online training, persoonlijk profiel én een 1-1 sessie. Het is eventueel ook mogelijk om voor meerdere sessie’s te gaan (dit kan ook achteraf).

Wat levert het programma me op?

Het programma brengt je de helderheid en energie om je bold en wilde kant te bevrijden. Jouw unieke versie wordt glashelder wanneer jij in de diepere lagen van je Human Design en Gene Keys duikt. Beide tool werken op basis van geboortegegevens en geven een unieke blauwprint van wie je van nature al bent.

Hoelang houd ik toegang tot de modules

Je houd onbeperkt toegang tot de modules uit het Uncage programma. Zolang het Uncage programma online staat kun jij vol toewijding aan de slag.

Wat als ik nog weinig tot niets weet over Human Design?

Wanneer je je voelt aangetrokken tot het ontdekken van Human Design, maar twijfelt of een deep dive voor nu wel handig is, heb ik een tip voor je. Start met het membership en ontdek meer over de basis en verdieping van je Human Design.  Tap in je autoriteit en voel een ja of nee. (onderbuikgevoel of emotionele helderheid).

Wat als ik al heel veel weet over Human Design?

Ja, juist dan is dit programma interessant. Je gaat de diepte in met je Human Design profiel én je gaat aan de slag met je Gene Keys profiel. Je ontdekt elke keer dat je hiermee aan de slag gaat weer nieuwe lagen in jezelf. Zelfs na ruim 3 jaar ontdek ik nog nieuwe dingen over mezelf. Daarbij is kennis pas waardevol wanneer je het ook gaat toepassen.

Kan ik ook 1-1 werken binnen Uncage?

Ja, het is mogelijk binnen het Empower traject 1-1 sessie’s erbij te boeken. Kies voordelig de sessie’s vooraf of boek ze eventueel later bij via de online leeromgeving.

Hoeveel vrouwen gingen me voor?

De afgelopen vier jaar gingen ruim 300 vrouwen je voor. Al deze vrouwen ervaren een vernieuwde en bevrijdende versie.

Kan ik ook een call krijgen met Marleen?

Ja, het is mogelijk om vooraf een 1-1 call aan te vragen wanneer je twijfels of vragen hebt. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.

Human Design is

 

Sleutel

Met één klik afgestemd op je persoonlijke profiel

Door de extra toevoeging aan het programma voeg je met één klik je persoonlijke profiel toe. Hierdoor kan je op een simpele, tijdsbesparende en effectieve manier in je Human Design en Gene Keys duiken.

Sleutel

1-1 werken aan jouw specifieke thema

Het programma is zo opgebouwd dat het de deelnemers het gevoel geeft dat ze 1-1 met Marleen werken met de focus op hun specifieke thema. Hierdoor haal jij het maximale uit dit gepersonaliseerde programma. 

Sleutel

Binge watchen in eigen tijd en tempo

Je kunt de 6 modules binge watchen in je eigen tijd en tempo. Kies je eigen ritme om in korte tijd te versnellen of te vertragen en ruimte te geven aan je bevrijdende proces.

Sleutel

Kies je eigen route en bestemming

Je kiest je eigen route door de diverse bonuslessen. De bonussen geven toegang tot aanvullende of verdiepende audio’s of video’s. Bijvoorbeeld extra Human Design toelichting of audio’s over je Gene Keys.

Sleutel

Sleutels en wild cards voor extra verdieping

In het programma spaar je sleutels en wild cards. Deze geven toegang tot aanvullende trainingen of verdiepende 1-1 coaching. Bijvoorbeeld trainingen over vrouwelijke kracht, de kracht van je eigen adem of een krachtig businesspotentieel.