Human Design profiel ~ Marleen Kooi

Ontdek in jouw persoonlijke Human Design wat je unieke talenten, uitdagingen en mogelijkheden zijn.

Zodat je meer fun, flow en focus creëert.

Speciaal voor vrouwen die vanuit hun natuurlijke flow willen leven en werken.

Ontvang een persoonlijk Human Design profiel.

En ontdek in een afgestemd gesprek wie je van nature echt bent.

Zodat je weet wat jouw unieke sleutel is naar een gelukkig leven en een bloeiende business.

Speciaal voor vrouwen die vanuit hun natuurlijke flow willen leven en ondernemen.

Ontvang een persoonlijk Human Design profiel.

En ontdek in een afgestemd gesprek wie je van nature echt bent.

Zodat je weet wat jouw unieke sleutel is naar een gelukkig leven en een bloeiende business.

Herken je dit?

 • Niet weten wie je van nature echt bent.
 • Twijfelen over de beste keuze.
 • Onzeker over je talenten en mogelijkheden.
 • Kijken naar anderen hoe ze succesvol zijn.
 • Je laten afleiden van dat wat je echt wilt.

Is dit wat je eigenlijk wilt?

 • Leven en ondernemen vanuit je natuurlijke flow.
 • Keuzes maken die je verder brengen.
 • Moeiteloos groeien vanuit je talenten en gaven.
 • Vol zelfvertrouwen jouw eigen ding doen.
 • Focus, flow en voldoening ervaren

Hey, mijn naam is Marleen Kooi,

Afb Marleen 1000 px x 1000 px_6
FLOW CREATER
Afb Marleen 1000 px x 1000 px_9

Sinds 5 jaar werk ik als flowcoach voor Pauwervrouwen en breng ik helderheid in wie zij van nature echt zijn. Pauwervrouwen staan voor intuïtie, eigenwijs en Feminine leiderschap. 1,5 jaar geleden ontdekte ik de magie van Human Design wat mijn leven en business een positieve boost gaf. Een Human Design chart reken je uit op basis van je geboortegegevens en is dus voor iedereen uniek! Human Design is gebaseerd op een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: astrologie, Chinese I Tjing, Joodse Kabbala, Chakra's, astronomie en kwantummechanica.

Human Design geeft mij het inzicht, het vertrouwen en de route om volledig mezelf te zijn in mijn leven én mijn business. Ik weet dat ik op mijn superpower emoties mag vertrouwen. Zij geven mij de beste keuze die me ook daadwerkelijk verder brengt. Voorheen liet ik me nog wel eens (nou ja best vaak) overspoelen door mijn emoties en onderdrukte ik ze in bepaalde situaties. En maakte ik beslissingen op basis van mijn intuïtie. En daardoor gingen dingen niet altijd zoals ik wilde. Waardoor ik frustratie ervaarde en het idee had dat ik hard moest werken om dingen voor elkaar te krijgen. Dankzij Human Design weet ik wat mijn natuurlijke flow is en trek ik meer plezier, geluk en voldoening aan.

Ook weet ik dat ik een spiegel ben voor anderen en de weg mag wijzen op hun unieke pad. Dit doe ik door mijn dynamiek, mijn tomeloze energie en toewijding. Ik ben een inspirator voor anderen door intuitief mijn ervaring te delen en mijn verlangens te volgen. Dit staat letterlijk in mijn Human Design. En dit heeft in de zichtbaarheid van mijn business veel helderheid, duidelijkheid en voldoening gegeven. En een omzetgroei!

Het valt me op dat veel vrouwen zoekende zijn in wat hun talenten, kansen en mogelijkheden zijn. En daardoor kijken naar anderen, zich inhouden en niet volledig voor hun verlangens durven te gaan. En dat is zonde van je tijd, geld en energie.

Dit kan anders, want met Human Design krijg je op basis van je geboortegegevens inzicht in je unieke talenten, kansen en belemmerende patronen. Afgestemd op jouw verlangens en dromen. Je krijgt als het ware een persoonlijke handleiding. En hoe gaaf is dat!

Je ontvangt van mij een persoonlijk profiel dat we samen doornemen zodat je handvatten krijgt om dit in je leven en business toe te passen. Ik werk intuïtief en afgestemd zodat jij de antwoorden krijgt die je nu nodig hebt.

“knowing yourself is the beginning of all wisdom"

~ Aristoteles

Hoe zou het zijn dat je in alles helemaal jezelf bent?

Dat je voldoening ervaart in je leven en je business. Dit start met weten wie je werkelijk bent. Human Design geeft je een helder en duidelijk antwoord op onder andere de volgende vragen:

 • Wie ben ik van nature?
 • Hoe maak ik keuzes die me verder brengen?
 • Hoe kom ik voorbij de afleiding en ga je volledig vertrouwen op mijn superpower.

Human Design gaat ervan uit dat je talenten, uitdagingen en mogelijkheden al vastliggen op het moment dat je geboren wordt. Met deze kennis in de hand, kun je belemmerende gedachten en patronen doorbreken. En volledig leven en ondernemen zoals het voor jou bedoeld is.

 

Hoe zit dit bij jou?

 • Ben je vooral gericht op je emoties, je onderbuikgevoel of op een innerlijk weten.
 • Ben je een ondernemend persoon of kun je beter afwachten tot je ergens voor gevraagd wordt of kom je in actie als je van binnen en buiten een jaaa voelt?
 • Laat jij je je leiden door je hoofd, intuïtie of je buikgevoel?

Vraag je je soms af of je wel het maximale uit je leven haalt? Wil je weten hoe het echt werkt voor jou? Dan is Human Design echt iets voor jou. Aan de hand van je geboortedatum en -tijd geeft het Human Design je een handleiding voor je leven en je business. Met deze kennis in de hand, ontdek je waar het in voor jou werkelijk om gaat. Wat je rol is op deze wereld en hoe jij keuzes maakt die je daadwerkelijk verder brengen.

Enthousiaste reacties van klanten ...

"Ik zie nu weer de mogelijkheden in mijn business."

“Heel verhelderend en motiverend!"

"Zoveel herkenning."

Afb Marleen 1000 px x 1000 px_9

Mijn grootste inzicht uit mijn Human Design profiel

In april 2019 ontving ik mijn eerste persoonlijke Human Design profiel. Wauw wat een herkenning. Het was alsof ik een handleiding over mezelf las. En het was ook een eyeopener. Ik herkende namelijk ook waarom ik telkens vastliep in mijn leven en business. Ik herkende de frustratie, de emoties en de afleiding.

Mijn grootste inzicht is dat ik me klein hielt en daardoor een gevoel van opgelosten zitten ervaarde. Best grappig als je bedenkt dat mijn achternaam Kooi is. Want dat is wat ik ervaarde. Opgesloten zitten in een kooi en kijken naar de wereld om me heen waar ik graag deel van wilde uitmaken. Hunkerend naar bevrijding, mijn vleugels uitslaan en nieuwe dingen ontdekken.

In mijn Human Design staat een patroon beschreven waarbij ik mijn eigen grootste vijand ben. Ik worstel met de dingen vanuit een lage energie. Terwijl ik juist meer mag spelen. Letterlijk mijn innerlijke kleine meisje mag volgen. Lekker gek doen en dansen. Dit was voor mij dé grote doorbraak in mijn leven vanuit mijn natuurlijke flow.

Hoe zit dit bij jou? Waar heb jij behoefte aan?

Persoonlijk profiel

 • Persoonlijk profiel uitgebreid met een businessboost deel.
 • Ontdek je talenten en mogelijkheden
 • Ontdek je valkuilen en uitdagingen
 • Zodat voorbij de afleiding komt en een stabiele basis neerzet voor je business.
 • EXTRA: persoonlijke en afgestemde sessie van 90 minuten

Pauwervrouw activatie

 • Persoonlijk Human Design profiel + afgestemde toelichting ( 90 minuten)
 • Ontdek je unieke flow
 • Ontdek waar jij je laat afleiden
 • Ontdek hoe jij de beste keuzes maakt en jouw verlangens manifesteert
 • Ontdek talenten, uitdagingen en mogelijkheden.
 • Podcast van 60 minuten
 • BONUS: 2 coachcalls van 90 minuten over het thema wat nu speelt in je leven.

Business activatie

 • Afgestemd profiel + persoonlijke toelichting (90 minuten)
 • 2 coachcalls van 90 minuten over jouw specifieke businessthema.
 • Ontdek waar jij je bewust laat afleiden
 • Doorbreek de sleur van hollen en stilstaan en hard werken.
 • Ontdek hoe jij vanuit eigenheid moeiteloos klanten aantrekt.
 • Ontdek jou boodschap, missie en jouw soulklant vanuit Human Design.
 • Praktisch met magische successen.
 • EXTRA: businesactivatie tips vanuit je Human Design type.

Deze enthousiaste dames hebben de 'Business Boost' gevolgd:

Marjolein, 27 jaar

Marjolein Broch

Ik was al een tijdje zoekende in mijn leven. Wat wil ik gaan doen en waar ben ik eigenlijk goed in? Ik heb al heel veel geprobeerd en weer mee gestopt. Omdat het niet goed voelde.

Wauw, wat een gaaf traject. Het heeft mij de inzichten en bevestiging gegeven die ik nu echt nodig heb. Het is me nu eindelijk duidelijk wat en hoe ik dingen in mijn leven mag doen. Dank je wel, Marleen. Je bent altijd spot on met je woorden.

Anouk, 37 jaar

Anouk Kral blog

"Ik had al een aantal keren gehoord over Human Design en was nieuwsgierig. Ik hoorde Marleen er over vertellen en ik besloot een afspraak met haar te maken.  Nu weet ik dat de buikrespons die ik voelde, mijn manier is om de beste keuzes te maken.

Ik ben al 12 jaar ondernemer en was een nieuwe richting ingegaan. Het liep nog niet zo moeiteloos en trok nog niet voldoende klanten aan.

Ik zie nu weer de mogelijkheden in mijn business. Ideeën die al een tijdje op de planken lagen, ontvouwen zich in rap tempo."

smartmockups_kcf03x2d.png
Mock-up-flow-guide-Design.png
Projector-profiel-mock-up.png

Deze enthousiaste dames hebben een persoonlijk profiel ontvangen:

Bianca, 45 jaar

“Heel verhelderend en motiverend! Ik weet nu waarom het is dat ik altijd zoveel ideeën heb. En meerdere dingen in mijn leven en business leuk vind. Ik weet dat ik niet hoef te luisteren naar anderen die zeggen dat ik moet kiezen voor 1 ding. Ik ben nou eenmaal een duizendpoot.

Ik heb goed met Marleen kunnen sparren en inzichten gekregen. Ze weet treffend de hoofdzaken aan te geven die als een rode draad door mijn leven lopen. En in een afgestemd gesprek, met volop ruimte voor creativiteit, komen we samen tot alledaagse en langere termijn do’s & dont's om krachtig verder te kunnen gaan op mijn pad. Dank je wel!”

Martine, 44 jaar

"Zoveel herkenning. En ik weet nu ook waarom ik vast bleef zitten in dezelfde patronen. En heel belangrijk: ik weet nu hoe ik die patronen kan doorbreken en meer voor mezelf kan gaan staan.

Dank je wel, Marleen. Ik voel me veel rustiger nu ik beter weet wie ik van nature echt ben. Ik heb weer een duidelijke richting en ervaar veel meer geluk en voldoening."

Voor wie is Human Design interessant?

Als je:

 • Wil weten wie je van nature echt bent.
 • Bereid bent naar jezelf te kijken.
 • En een andere stap wilt zetten. Ook al voelt dat spannend.
 • Een handleiding wilt die jouw unieke route in het leven omschrijft.

Voor wie is Human Design niet interessant?

 • Als je denkt dat met het lezen van Human Design alles veranderd.
 • Als je niet bereid bent een andere stap te zetten.
 • Als je blijft kijken naar hoe anderen succesvol zijn en niet wilt kijken naar hoe prachtige persoonlijkheid je bent.

Veel gestelde vragen:

Er is genoeg te vinden over Human Design, waarom zou ik dan geld investeren in een traject.

Het klopt dat er veel te vinden is over Human Design op het internet. En er zijn diverse boeken over geschreven. Waarom zou je dan investeren in een traject. Goede vraag. Omdat weten wie je bent, nog niet leven en ondernemen vanuit je ware natuur is. Het gaat over toepassen van de Human Design kennis.

Dit is een stap die je niet leert uit een boek of met informatie op het internet. Weet dat de trajecten die ik aanbied bij mijn klanten hun al meer tijd en geld hebben opgeleverd in hun leven en business dan dat ze in dit traject hebben geïnvesteerd. Door hun motivatie en nieuwsgierigheid hebben zij mooie stappen gemaakt en blijven zij zichzelf verder ontwikkelen. Dit wil jij toch ook?

Kost het niet heel veel tijd? Wat tijd is schaars.

Tijd kun je maar 1x investeren. En daarom wil je dus ook dat dingen gaan werken. Human Design kan snel dingen veranderen in je leven op een positieve manier.

Jouw inzet is hierbij de sleutel. Want ga jij toepassen wat bij je past en je handleiding volgen dan gaat Human Design je enorm veel tijd en geld besparen.

Waarom zou ik geld investeren in een gebruiksaanwijzing over mezelf?

Weten wie je van nature echt ben is super waardevol. Het geef je het goud in handen voor een gelukkig leven en succesvolle business.

Naast het weten gaat het ook over het toepassen. En dat is waar ik je graag in meeneem. Leven vanuit jouw unieke Human Design gaat over stappen zetten en belemmerende patronen doorbreken. En dit is waar ik een specialist in ben.

Daarom adviseer ik altijd om een (aantal) coach sessies te boeken om je kennis in praktijk toe te passen.

Kan ik Human Design als investering in mijn business opvoeren?

Jaaa, je kan je Human Design opvoeren in je administratie als coaching. Het geeft je de tools om je business verder te laten groeien.

Wat als het het profiel niet blijkt te kloppen?

Human Design is specifiek en klopt altijd. Het is immers op basis van de door jou aangeleverde geboortegegevens. Dat gaat om je geboortedatum, -plaats en -tijdstip. Wees dus correct in het aanleveren van je gegevens. Mocht uiteindelijk blijken dat de geboortegegevens die je hebt aangeleverd niet kloppen. Dan ontvang je tegen meerprijs een aangepast profiel.

Ik weet wie ik ben alleen in praktijk gaat het anders.

Deze vraag krijg ik vaak tijdens een intake gesprek. Daarom bied ik naast Human Design profielen ook coaching aan. Tijdens de coach calls gaan we dieper in om te leven en ondernemen vanuit je ware natuur. Weet dat dit een proces is waarin je telkens nieuwe inzichten krijgt om andere (natuurlijk aanvoelde) stappen gaat zetten.

Ik werk niet met trucjes of succesmethodes die instant succes geven. Ik werk niet me een one size fits all methode. Het draait voor mij om inzicht krijgen in wie je van nature echt bent om vervolgens vanuit je unieke flow stappen te zetten die bij jou passen. En dat is voor iedereen uniek. Daarom werk ik intuïtief en afgestemd op jouw verlangens. In al mijn programma's, trainingen en coaching zit mijn volle toewijding.  Wees je bewust dat niets op deze pagina of mijn berichten dan ook resultaten beloven of garanderen. De successen van mijn aanbod zijn ook afhankelijk van jouw toewijding, inzet en verlangens. Je kan immers ook geen marathon lopen met alleen nieuwe schoenen. Unlock your true nature and do what ligths you up!